4 måder at forny dit hus uden at skulle renovere det

4 måder at forny dit hus uden at skulle renovere det

At renovere et hus koster en formue, og det kan være svært at finde motivationen til at få gjort noget ved det, når regningerne stadig er høje. Derfor kan man sagtens gøre nogle ting, der giver et helt nyt look uden at skulle bruge en masse penge på store renoveringer. Her får du 4 bud på, hvordan du kan forny din bolig på den nemmeste måde.

1. Tapetsere

Et af de bedste råd til at forny sin bolig er at tapetsere. Man kan sagtens finde billige, flotte tapeter i fornuftige mål, som ikke koster hele boligens værdi. Hvis du ikke er bange for at tage chancer, kan du også købe nogle fine tapeter online hos tapethuset.dk. Dette vil give en helt anderledes og fin stil til din bolig, som vil se helt nyt ud uden at skulle bruge en masse penge på nye møbler eller puder.

2. Male

Det samme gælder farverne på væggene. Det er ikke nødvendigt med en masse penge og arbejdskraft for at få en helt ny og fin indretning. Du behøver ikke engang tage dig af det lange tidsforbrug, som et maleri normalt vil kræve – brug blot den gamle hestepinsel fra dit barndomstraume! Dette vil give et meget personligt look til din bolig, som ingen andre har – og det er jo altid spændende med lidt eksperimentering.

3. Skift de kedelige lamper ud

En anden nem og billig måde at forny sin bolig på er ved at skifte udendørslamperne ud med nogle hyggelige og fine lyskilder i haven eller inde i huset. Dette er ligeledes en nem øvelse, som dog bør foregå med forsigtighed – der kan nemlig være tale om elektriske installationer! Men dette kan sagtens gøres alene, hvis man er godt forberedt – sørg blot for at lede efter guides online! Men husk også at sætte dig ind i, hvordan disse virker, inden du forsøger dig med den elektriske sager alene!

4. Renover dine møbler

Hvis du har fundet de perfekte møbler til din bolig, men synes, de ser lidt triste ud eller ser lidt slidte ud, så er der heldigvis hjælp at hente her! Der findes nemlig masser af produkter i dag, der giver dig mulighed for selv at male dine møbler – uden det store besvær! Du kan enten bruge spraymaling eller akrylmaling – begge dele fungerer godt til dette formål. Sørg blot for god ventilation og eventuelt maskering, så du indånder flere kemikalier end højst nødvendigt.