Dart – et spil for hele familien

Dart er et spil, som mange mennesker forbinder med pubber og værtshuse. Men dart er faktisk et sjovt spil, som mange familier også kan nyde at spille sammen. Dart kan spilles af alle og det kræver ikke særlig meget udstyr. Du skal blot have en dartpil og et dartboard. Dart er en sjov måde at tilbringe tid sammen som familie. I kan udfordre hinanden og have det sjovt. Dart er også en god måde at lære børnene at tælle på.

Sådan spiller man dart

Det er ret enkelt at lære at spille dart. Dartpile er lavet af stål og har en spids i den ene ende. Dartboardet er lavet af træ eller plastik og har cirkulære felter med forskellige pointværdier. Dartpilen kastes med en hånd mod dartboardet. Dartboardet hænges op på en væg eller et bord. Det første man skal gøre, når man spiller dart, er at finde ud af, hvilket felt man skal kaste sin dartpil på. Dartboardet er opdelt i sektorer og hver sektor har sin egen pointværdi. Når man har kastet sin dartpil, skal man tælle, hvor mange point man har scoret. Den, der først når til 100 point, vinder.

Det er en sjov aktivitet for hele familien

Dart er en sjov aktivitet for hele familien. Dart kan spilles af alle og det kræver ikke særlig meget udstyr. Dart er en god måde at tilbringe tid sammen som familie. I kan udfordre hinanden og have det sjovt. Dart er også en god måde at lære børnene at tælle på. Faktisk så stammer dartspillet fra det gamle England, hvor nogle faktisk mener, at det blev brugt som en måde at lære børnene matematik på. Derfor kan man også argumentere for, at der har noget lærerigt over at spille dart.

Andre sjove aktiviteter for hele familien

Det er måske ikke alle, der vil spille dart eller måske har I allerede prøvet at spille dart. Så her er nogle andre sjove aktiviteter, I kan lave som familie. Bordtennis er en sjov aktivitet, som kan spilles af alle. Det er også en god måde at lære børnene at regne på. Kortspil er også en sjov aktivitet, som kan spilles af alle. Skal det dog være en mere fysisk præget aktivitet, så kan I jo altid tage et spil udendørs badminton.

Konklusion

Der er mange måder at tilbringe tid sammen som familie. De fleste familier vælger at se en film eller tage ud og spise. Det er også muligt at finde på noget mere fysisk aktivt.