Bedste børnebøger

I denne blogpost vil vi kigge på nogle af de bedste børnebøger, der findes. Vi har fundet nogle klassikere, som børnene vil elske, og som vil give dem stof til eftertanke.

Pippi Langstrømpe

En af de bedste børnebøger nogensinde er Pippi Langstrømpe. Bogen handler om 9-årige Pippi, der lever alene i Villa Villekulla, fordi hendes far sejler på de syv have og hendes mor er en stjerne på himlen. Pippi er meget selvstændig og magisk og kan flyve og løfte heste. Bogen er en klassiker, der er elsket af børn i alle aldre og den er fuld af eventyr, humor og sjove illustrationer.

Den lille Prins

En anden klassiker er Den Lille Prins af Antoine de Saint-Exupéry. Bogen handler om en pilot, som styrter ned i ørkenen med sit fly og her møder han en lille prins fra en fjern planet. Bogen er en historie der kan læses igen og igen, og som man aldrig bliver for gammel til.

De tre små grise

De tre små grise er en klassiker, der handler om de tre små grise, der bygger deres huse af forskellige materialer. De to første grise bygger deres huse af henholdsvis halm og strå, men husene bliver blæst væk af den onde ulv. Ulven spiser grisene. Den tredje gris bygger sit hus af sten, og huset kan ikke blæses væk. Bogen handler om værdien af at gøre tingene ordentligt og den er elsket af børn i alle aldre.

De fire årstider

De fire årstider er en bog, der handler om en lille abe, der oplever de fire forskellige årstider. Aben lærer om de forskellige ting, der sker i naturen i løbet af året. Bogen er fyldt med sjove illustrationer. Bogen er en god introduktion til de fire årstider og børnene vil elske at følge med i abens eventyr.

Disneys Bambi

Disneys Bambi er en klassiker, der handler om en lille hjort, der oplever livet i skoven. Bambi mister sin mor og han må lære at klare sig selv. Bogen er fyldt med fine illustrationer  og børnene vil elske at følge Bambis eventyr. Bogen er en hyldest til naturen og til livet i skoven. Den er en klassiker, der aldrig bliver for gammel.

Konklusion

Der er mange gode børnebøger, og børnene vil elske at følge med i eventyrene. Børnebøger er en god måde at lære børnene om verden og om kulturen. De vil elske de rolige stunder og at få læst op af deres forældre.