Skal du have padel bat?

Motion er godt. Motion på en sjov måde er dobbelt så godt. Padel er sjovt og giver god motion og du kan let komme i gang. Du vil få rørt dig, du vil blive udfordret og du vil få det sjovt. Måske er du allerede godt i gang og skal finde dig noget nyt og bedre udstyr. Måske er du begynder og skal købe dit første bat til din nye sport. Der er en del at vælge i mellem og der er gode råd at finde for dig, der skal købe et padel bat.

Når man skal købe et padel bat, så er det vigtigt at vide hvilket stadie du er på. Du kan få padel bat i tre forskellige udformninger, groft sagt. Der er, så at sige, en form for hvert stadie du befinder dig i i padel-sporten. Det er vigtigt at du får fat i et padel bat, der passer lige præcis til der hvor du er i forløbet. Det kan give dig en god begyndelse, hvis du begynder med det rigtige padel bat. For padel er en proces, man går ind i, indtil man har den tilstrækkelige øvelse.

Ud på banen på bedste vis

Er du begynder? Så kan det anbefales at købe et padel bat med en rund form, fordi du så let får føling med dit padel bat og dermed lettere ved at ramme rigtigt. Du skal jo lige lære det først. Er du mere øvet, så kan det være en god idé at skifte til et dråbeformet padel bat. Det har mere power, men du har stadig god kontrol.

Er du efterhånden blevet en erfaren spiller, så skal du have et tungere padel bat med diamantform. Det giver endnu mere power, men er også lidt sværere at kontrollere. Derfor skal du være erfaren for at spille med et diamantformet padel bat.

En sport i udvikling

Padel er den hurtigst voksende sport i verden i dag. Det skyldes formentlig den særlige krydsning, der henter elementer fra tennis og squash og forener dem i et kraftfuldt spil med sine helt egne regler. Det er sjovt, udfordrende og stærkt vanedannende.